top of page

Sigrid Härkönen

sd 12661-002_ (1).jpg
sd 12661-002_ (1).jpg

Tervetuloa Suomen Välitysliikkeen maailmaan

- Missä Unelmat Kohtaavat Todellisuuden

 

Olemme ylpeitä voidessamme esitellä SVL:n uusimman jäsenen, Sigridin. Alunperin Eestistä kotoisin oleva Sigrid tuo mukanaan vaikuttavan uran ja poikkeuksellisen ammattitaidon, jotka tekevät hänestä arvokkaan lisään tiimiimme. Sigrid on toiminut yli yhdeksän vuoden ajan VIP-lentoemäntänä tarjoten korkeatasoisia executive-palveluita vaativille asiakkaille ympäri maailmaa. Tänä aikana hän on kehittänyt taitonsa kuunnella ja ymmärtää asiakkaiden tarpeita syvällisesti.

 

Kyky kuunnella ja ennakoida asiakkaiden toiveita on nyt Sigridin vahvuus myös kiinteistönvälitysalalla.Sigrid on tunnettu helposti lähestyttävästä luonteestaan ja kyvystään olla aina askeleen edellä. Hänen asiakaslähtöinen ajattelutapansa ja vankka kokemuksensa korkeatasoisista palveluista tekevät hänestä täydellisen kumppanin kiinteistönvälityksessä. Sigrid uskoo, että jokainen asiakaskohtaaminen on tilaisuus luoda jotain erityistä, ja hän tekee kaikkensa varmistaakseen, että jokainen kiinteistön ostaja ja myyjä löytävät juuri sen, mitä he etsivät- ja enemmänkin. Asuntokaupan alueella yhdistämme Sigridin intohimon ja ammattitaidon tavoitteenamme yhdistää arvokkaat kiinteistöt oikeisiin omistajiin.

 

Olipa kyseessä unelmiesi koti tai arvokas sijoitus, olemme täällä auttamassa sinua joka askeleella.Tervetuloa kokemaan ensiluokkaista kiinteistönvälityspalvelua Sigridin ja Suomen Välitysliikkeen johdolla.

Ota yhteyttä

Sigrid Härkönen

040 720 9451

sigrid.harkonen@suomenvalitysliike.fi

sd 12661-003_ (1).jpg
bottom of page