top of page

Suomen Välitysliike

Elämänmittaisia asiakassuhteita kiinteistönvälitykseen

Suomen Välitysliike (ent. Visio LKV Oy) on täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto. Toimimme vuosina 2012 – 2020 osana suurta ketjua ja 27 välittäjän voimin olimme yksi Suomen suurimpia toimistoja. 

 

Toimimme nykyään yksityisenä välitystoimistona uudella nimellä Suomen Välitysliike. Monipuolinen tiimimme on välittänyt vuosien aikana tuhansia kohteita ympäri Uuttamaata. Palveluperiaatteisiimme kuuluu asiakkaan kokonaisvaltainen palvelu ja tuki myynti- tai ostotilanteissa. Tiimimme toimii täydellä sydämellä ja tekee työtä suurella ammattitaidolla. 

Kuulumme korkeimpaan AAA-luottoluokkaan

Korkeimpaan luottoluokitukseen yltää vain alle 3% kaikista suomalaisista yrityksistä.  

Rating-malli analysoi mm. yrityksen

  • Toimintaa

  • Taustaa

  • Taloutta

  • Maksutapaa

  • Vakavaraisuutta

  • Kannattavuutta

  • Vastuuhenkilöitä

Bunch of flowers

Suomen Vahvimmat -platinasertifikaatti

Kuulumme Suomen Vahvimpiin

Suomen Vahvimmat -platinasertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus on ollut korkeimmassa luokassa (AA+ tai AAA) vähintään edeltävänä kolmena peräkkäisenä vuonna.

Suomen Vahvimmat -sertifikaatin ansainnut yritys luo voimaa Suomen talouselämään nyt ja tulevaisuudessa. Sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Suomen Vahvimmat -sertifikaatti kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille, luotottajille ja muille sidosryhmille, että yhteistyö yrityksen kanssa on kestävällä pohjalla. Sertifikaatti perustuu Suomen Asiakastiedon Rating Alfa -luottoluokitukseen.

Meillä on yli 3300 tyytyväistä asiakasta

Tarjoamme luotettavaa asiakaspalvelua ihmisläheisellä otteella. Luomme elämänmittaisia asiakassuhteita kiinteistönvälitykseen.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Kippis

Anna meidän löytää sinulle uusi koti. 

bottom of page