top of page

Palveluperiaatteemme ajaa sinun etuasi

Olemme välittäneet pääkaupunkiseudulla tuhansia kohteita. Palvelemme asiakkaitamme aina parhaalla osaamisellamme.

Tablet & Coffee
01.
Huolellinen suunnittelu​​
Mietimme yhdessä mikä on paras mahdollinen hintapyyntö parhaan mahdollisen tuloksen tavoittamiseksi. Pohdimme sopiiko kohteeseen parhaiten tarjouskauppa vai perinteinen kauppamenetelmä. Harkitsemme kuinka asuntoa tulisi stailata myyntiä varten. Suosittelemme tarvittaessa kuntotarkastusta ennen myyntitoimenpiteitä.
Clock and Plant
02.
Aikataulutus​
Suunnittelemme toimeksiantajan kanssa yhdessä milloin olisi paras hetki myydä. Laitamme kalenteriin kuvauspäivät, milloin ilmoitus menee nettiin, ja milloin on ensiesittely. Suunnittelemme milloin asunto voisi vapautua kauppojen jälkeen.
03.
Suunnitelman toteutus​

Kun kaikki on huolellisesti suunniteltu ja aikataulutettu, on helppo mennä käsikirjoituksen mukaan. Soitamme aina tarvittaessa ja aina esittelyn päätteeksi. Voit puolestaan ottaa meihin päin yhteyttä aina kun tulee jotain kysyttävää, tai haluat kysyä kuulumisia. Tarjouksen tullessa autamme tarvittaessa miettimään kuinka siihen tulisi reagoida. Useamman tarjouksen tullessa yhtäaikaa kerromme Hyvän Välitystavan mukaiset vaihtoehdot tarjousten käsittelyyn ja kilpailuttamiseen.

Calendar Pages
04.
Rahalle vastinetta

Kun prosessi on saatettu päätökseen, tavoitteenamme on nähdä tyytyväiset ostajat ja myyjät kaupantekotilaisuudessa. Olemme vakuuttuneita, että olemme vähintäänkin palkkiomme arvoisia.

White interior

Palveluhinnasto

Välityspalkkiomme, myynti

Asunto-osakkeet

3% (sis.alv. 24%) asunnon velattomasta myyntihinnasta ja asiakirjakulut (isännöitsijäntodistus liitteineen myyntiä varten) toteutuneen mukaan. Aloitusmaksu 300 euroa (sis.alv. 24%).

Kiinteistöt

Huom.

4% (sis.alv. 24%) kiinteistön velattomasta myyntihinnasta ja asiakirjakulut (kiinteistön asiakirjat) toteutuneen mukaan. Aloitusmaksu 300 euroa (sis.alv. 24%).

Palvelu sisältää 

  • ilmoituksen Oikotie.fi ja Etuovi.com -sivustoilla 

  • ammattivalokuvaajan valokuvat

  • kevyen stailauksen kuvausta varten

Erityispalvelupaketti

Asunto-osakkeet

3,8 % (sis.alv. 24%) asunnon velattomasta myyntihinnasta ja asiakirjakulut (isännöitsijäntodistus liitteineen myyntiä varten) toteutuneen mukaan. Aloitusmaksu 500 euroa (sis.alv. 24%).

Kiinteistöt

Palvelu sisältää lisäksi:

4,8 % (sis.alv. 24%) kiinteistön velattomasta myyntihinnasta ja asiakirjakulut (kiinteistön asiakirjat) toteutuneen mukaan. Aloitusmaksu 500 euroa (sis.alv. 24%).
  • videon asunnosta
  • tyhjän asunnon virtuaalikalustuksen / kalustuksen ja stailauksen
  • ilmakuvat talosta ja alueesta
  • kohdennetun somemarkkinoinnin

Koskien kaikkia palvelupaketteja:
Myytävän kohteen hinnasta riippumatta palkkio on aloitusmaksun lisäksi alkaen 4500 euroa (sis.alv. 24%).

Välityspalkkiomme, vuokraus

Vuokrakohteet

Vuokrakohteissa palkkiomme on kuukauden vuokra lisättynä arvonlisäverolla 24%.  Asiakirjakulut (isännöitsijäntodistus liitteineen vuokrausta varten) toteutuneen mukaan.  Aloitusmaksu 200 euroa sis.alv. 24%.

Liiketilat

Liikehuoneistoissa palkkio on kuukauden vuokra / vuosi lisättynä arvonlisäverolla 24%.  Asiakirjakulut (isännöitsijäntodistus liitteineen vuokrausta varten) toteutuneen mukaan.  Aloitusmaksu 200 euroa sis.alv. 24%.

Välityspalkkiomme, ostotoimeksianto

3% kohteen velattomasta myyntihinnasta

Voit tehdä sopimuksen ilman yksinoikeutta, jolloin maksat palkkion toteutuneesta kaupasta vain mikäli kohde löytyy kauttamme. Voit siis samanaikaisesti etsiä asuntoa myös omatoimisesti. Palkkiota ei peritä ostajalta, mikäli meillä on jo myyntitoimeksianto kyseisestä kohteesta.

Ostotoimeksiannon edut:

Voimme mainostaa ostettavaa kohdetta esimerkiksi seuraavasti: ”Asiakkaamme etsii 3h+k asuntoa Ullanlinnasta tai Punavuoresta. Asiakkaamme maksaa välityspalkkion.” Tämä voi aktivoida asunnon omistajia, jotka vasta harkitsevat myyntiä. Sopivan asunnon omistaja kutsuu meidät katsomaan asuntoa. Kun asunto vastaa toiveitasi pääset tutustumaan asuntoon ennen asunnon julkista myyntiä ja tekemään tarjouksen.
 

Tutustumme asunnon dokumentteihin, haastattelemme isännöitsijää ja teemme asunnosta esitteen sinulle. Hoidamme tarjousneuvottelut ja järjestämme kaupat. Kiinteistökaupoissa tilaamme kaupanvahvistajan ja asunto-osakkeiden kaupassa lähetämme kaupan jälkeen tarvittavat dokumentit isännöitsijälle ja verottajalle.

Tilaa arviokäynti

Arviokäynti asunnon myyntiä varten on maksuton. Kerromme realistisen hinnan, jolla asuntosi myydään.

bottom of page