top of page
Bare Feet

Yhdessä kohti unelmien kotia

Tilaa meidät arviokäynnille

31.3.2024 mennessä solmituista erityispalvelupaketin mukaisista kauppaan johtaneista toimeksiannoista kaupan päälle Apple iPhone 15 Pro.

Tilaamalla erityispalvelupaketin

Saat kaupan päälle uusimman iPhonen!

Elämässä on paljon odottamattomia tilanteita ja eteen tulee vaikeita valintoja. Autamme kodin vaihtoon liittyvissä kysymyksissä ja olemme tukena elämän suurissa muutoksissa.  31.3.2024 asti saat kauppaan johtaneesta toimeksiannosta kaupan päälle uusimman iPhone 15 Pron! Tarjous koskee erityispalvelupaketin mukaisia toimeksiantoja. Kaupanteko voi olla myöhemmin, kunhan sopimus on tehty maaliskuun loppuun mennessä.

 

Tutustu erityispalvelupaketin sisältöön tästä.

Ollaan yhteydessä.

Tilaa meidät arviokäynnille. Arviokäynti asunnon myyntiä varten on maksuton eikä sido sinua vielä mihinkään.  Tilaamalla erityispalvelupaketin saat asuntokauppaan johtaneesta toimeksiannosta lahjaksi uusimman iPhonen, kun välityspalkkio on maksettu.

Apple Iphone 15 Pro:n arvo 1250 €.

sophia-stark-cLs4DH9T8oY-unsplash.jpg

Erityispalvelupaketti

Asunto-osakkeet

3,8 % (sis.alv. 24%) asunnon velattomasta myyntihinnasta ja asiakirjakulut (isännöitsijäntodistus liitteineen myyntiä varten) toteutuneen mukaan. Aloitusmaksu 500 euroa (sis.alv. 24%).

Kiinteistöt

4,8 % (sis.alv. 24%) kiinteistön velattomasta myyntihinnasta ja asiakirjakulut (kiinteistön asiakirjat) toteutuneen mukaan. Aloitusmaksu 500 euroa (sis.alv. 24%).

Palvelu sisältää lisäksi:

Videon asunnostatyhjän asunnon virtuaalikalustuksen / kalustuksen ja stailauksen, ilmakuvat talosta ja alueesta, sekä kohdennetun somemarkkinoinnin.
 
Koskien kaikkia palvelupaketteja:
Myytävän kohteen hinnasta riippumatta palkkio on aloitusmaksun lisäksi alkaen 4500 euroa (sis.alv. 24%).

Tilaa maksuton arviokäynti

Olen
Kohteen tyyppi

Kiitos viestistäsi, palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Viemme käsityksesi kiinteistönvälityksestä uudelle tasolle

Luotettavaa ja ammattitaitoista asiakaspalvelua

Meille on tärkeintä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja saavat parhaan mahdollisen kokemuksen. Monipuolinen ja osaava tiimimme toimii intohimolla ja suurella sydämellä.

Tilaa meidät ilmaiselle arviokäynnille

Teemme ilmaisen arvioinnin myyntiä varten ja autamme sinua löytämään parhaan ratkaisun asunnon myymiseen tai ostamiseen. Kirjallinen arvio esim. pankkia tai perunkirjoitusta varten on maksullinen.

Toimimme hienotunteisesti ja luottamuksella

Hoidamme ammattitaitoisesti myös kuolinpesien ja avioeropesien kiinteistöjen tai asunto-osakkeiden myynnin. Neuvomme missä vaiheessa kannattaa olla yhteydessä verottajaan, ja milloin pesä olisi syytä jakaa ennen myyntiä.

"Välittäjästä syntyi heti vaikutelma, että hän paneutui asuntomme myyntiin ja kaupan edistyessä se piti paikkansa. Asunnostamme otetut kuvat ja esite olivat ensiluokkaisia."

Eila Annikki Ronimus-Vainio, myyjä

Tutustu palveluhinnastoomme

Olemme räätälöineet erilaisia palvelupaketteja eri tarpeisiin ja tilanteisiin. Tutustu ja ihastu!

bottom of page